Magyar gyártású, választható méretű, prémium számfestők! Gyors szállítás, biztonságos fizetés!

Kérdésed van? info@szamfesto.hu vagy +36 70 651 94 85 Munkanapon: 8-16

A gyémántfestés alapjai

A gyémántfestés egy olyan modern festészeti forma, aminek a technikája ugyan eltér a festéstől, mégis ennek egyik ágazatában alkothatunk maradandót. Cikkünket azoknak írtuk, akik még nem kötelezőtek el eziránt a festészeti típus iránt, de kíváncsiak, hogyan kell használni az eszközöket, vagyis milyen a festés menete…

Miért válaszd a gyémántfestést?

  • Gyerekeknek, felnőtteknek, illetve nem túl ügyes kezűeknek is ajánljuk, hiszen roppant egyszerű a művelete, így aztán bárki beleléphet egy napra Picasso cipőjébe.

  • Stressz csökkentő hatása miatt, nagyszerű lehet azok számára, akik ki akarnak törni a mindennapok fárasztó hétköznapjaiból. Az eredmény láttán pedig elégedettek leszünk a teljesítményünkkel, ez pedig erősíti az önbecsülésünket.

  • Párban jobb! Mi lenne felemelőbb, mint egy barátnővel, borral a kézben készíthetnétek el az általatok kiválasztott képet. Nemcsak egy kellemes kávézós-beszélgetős programot lehet kitalálni, ha barátnőzni akarsz, hanem egy ilyen rendhagyó összejövetelre is benevezhettek.

  • Az összpontosítás az élet minden területén igény beveszi agyunkat, ezért fontos, hogy folyamatosan fejlesszük. Nos, a gyémántfestés megerősíti ezt a képességünket, mivel ez idő alatt a logikai, illetve a kreatív készségünkre is igen nagy igény lesz.

  • Ki akarsz próbálni valami újat? Akkor vesd bele magad ebbe a kreatív hobbiba, ami tökéletesen kiegészíti a napjaid program nélkül töltött pillanatait.

Használati útmutató

Sokan csak egy videóban látják, hogyan kell használni az eszközöket és ez alapján megállapítják, hogy túl bonyolult az egész folyamat. Nos, igen, amit nem lehet azonnal elkezdeni, máris veszít a népszerűségi skálán, azonban ez valóban egy egyszerű munkafolyamatra épül, mivel néhány egyszerű mozdulat segítségével, máris hozzákezdhetünk a festéshez.

Első lépésként azt javasoljuk, válaszd ki azt a sablont, amit meg akarsz festeni… Na, jó, természetesen nem akarunk ennyire az alapoktól elindulni. Tehát, előtted van a kiválasztott kép, amit véd egy fólia. Ezt húzd le róla, majd keress meg egy szimbólumot és az ahhoz tartozó számot. A gyémántcsomagok között pedig szintén kutasd fel azt, amelyiken a szám található, mert ezzel fogsz először dolgozni. Egy tálba szórd ki a gyémántokat, ezután pedig a toll ragasztós részével vedd fel a gyöngyöt és helyezd rá a szimbólumra. (Aki szokott manikűröshöz járni tudja, hogy ez a folyamat úgy néz ki nagy vonalakban, mint amikor a körmös követ applikál a körömre.) Ezzel el is kezdted a festés folyamatát.

Ugye, hogy nem is olyan nehéz? Válaszd ezt a lehetőséget, ha valami másra vágysz! Gyémántfestést már saját fotó alapján is készíthetsz, de ha először maradnál a sablonoknál, akkor azokat itt tekintheted meg https://szamfesto.hu/collections/all-diamond-painting.