Magyar gyártású, választható méretű, prémium számfestők! Gyors szállítás, biztonságos fizetés!

Kérdésed van? info@szamfesto.hu vagy +36 70 651 94 85 Munkanapon: 8-16

Az ünnepi kreativitás új dimenziói - Húsvéti számfestők és homokfestők gyerekeknek

A gyerekek imádják az ünnepeket, hiszen az advent, a karácsony, a húsvét a csodák és a varázslat időszaka az ő szemükben. Ám nem csupán maga a jeles nap az, amit türelmetlenül várnak, de felkészülni, ráhangolódni is igazán szeretnek erre az időszakra.

A húsvét előtti hetek tele vannak sürgés-forgással, izgalommal, készülődéssel. A kislányok tojásokat festenek, a fiúk locsolóverseket tanulnak, és mindenki nagyon várja már a nyuszit! Ilyenkor előkerülnek a húsvéti színezők, amelyeket a kicsik lelkesen pingálnak ki ceruzával vagy vízfestékkel. A hagyományos készülődés igazán jó dolog, ám néha nem árt kicsit feldobni egy-két újdonsággal is, például egy kifejezetten gyerekek számára készült húsvéti számfestővel vagy homokfestővel.

Húsvéti számfestő gyerekeknek

A gyerekek egyik kedvenc elfoglaltsága a színezés és a festés, ám a klasszikus kifestőknek akad egy új, izgalmasabb változata is, méghozzá a számfestő. Ha azt gondolnánk, hogy ez túl nagy falat egy gyerkőc számára, akkor tévedünk, ugyanis a nekik készült számfestők sokkal nagyobb területekre vannak osztva, így kifesteni is sokkal egyszerűbb ezeket a képeket, mint a felnőtteknek szánt változatokat. Ráadásul a számozott kifestők vászonalapúak és DIY kerettel vagy kasírozva, azaz eleve feszített állapotban is megrendelhetőek, így még egyszerűbb velük az alkotási.

Néhány cuki, gyerekeknek való, húsvéti számfestőink közül:

 

 

Húsvéti homokfestő gyerekeknek

A színezés és festés mellett azonban egyéb kreatív tevékenységgel is készülhetünk a húsvétra. Igazi újdonság lehet az otthoni alkotás terén például egy izgalmas homokfestő készlet, amely már az óvodás korosztály számára is – akik eleve imádnak homokozni - remek szórakozás. Nem kell mást tenni, mint a kiválasztott kép egy részletén lehúzni a védőfóliát, az alatta lévő ragadós felületet színes homokkal befedni, leseperni a feleleget, és már készen is van. Ha valaki tartana attól, hogy a homokfestés nagyon koszol, eláruljuk, nem csinál nagyobb rendetlenséget, mint egy egyszerű tojásfestés, főleg, ha az alkotás egy tálcán történik. Viszont az élmény felejthetetlen a kicsik számára, és már 3-4 éves kortól garantált a siker!

Néhány cuki, gyerekeknek való, húsvéti homokfestő készlet:

 Nézd meg kifejezetten gyerekeknek szánt homokfestőinket valamnt számfestőinket és emeld új szintre a kreativitásotokat.