Magyar gyártású, választható méretű, prémium számfestők! Gyors szállítás, biztonságos fizetés!

Kérdésed van? info@szamfesto.hu vagy +36 70 651 94 85 Munkanapon: 8-16

Varázsold egyedivé az étkeződet számfestő képpel

A tavasz a megújulás időszaka, amikor az otthonunkat is szívesen felfrissítjük kicsit. Egy-két zöld növény, egy csokor vidám virág vagy egy színes díszpárna egészen más hangulatot tud kölcsönözni a helyiségeknek. Az étkezőt például egyedivé varázsolhatjuk egy szép számfestő képpel is.


Néha szükség lehet egy kis frissítésre, legyen szó a frizuránkról, a ruhatárunkról vagy az otthonunkról. Utóbbival kapcsolatban sokan úgy gondolják, hogy látványos eredmény csak jelentősebb pénzbefektetéssel érhető el, ha mondjuk új bútort veszünk vagy átfestjük a falakat. Holott a lakberendezés terén is igaz, hogy a kevesebb néha több, és egy-egy apróság jelentősen megváltoztathatja az egész enteriőrt. Nem kell új tapéta a nappaliba, elég egy szép, színes sötétítőfüggöny az ablakokra. Nem kell a jelenlegi kanapét lecserélni, csak szerezzünk be néhány színes díszpárnát vagy plédet. De az étkezőbe sem szükséges másik asztalt és székeket venni, ha szeretnénk kicsit feldobni a hangulatát, keressünk helyette egy témába vágó képet, vagy ami még jobb, fessünk egyet mi magunk.

Díszítsd számfestő képpel az otthonodat

Azt gondolod, hogy bár ez jól hangzik, de te nem tudnál megfesteni egy képet, főleg nem olyat, amelyet utána szívesen ki is akasztanál a falra? Ez nagy tévedés! A számfestőképek ugyanis kifejezetten azoknak készülnek, akik szeretnék megtapasztalni a festés örömét, ám kissé bizonytalanok. A számos kifestőknél nem kell ismerni a festési technikákat, az ecsetkezelést, a vonalvezetést, itt csak követni kell a számokat, és élvezni az alkotást. Ráadásul több ezer képből válaszhatunk, ha pedig még így sem találnánk meg az igazit, rendelhetünk egyedi számfestőt is.

Számfestők az étkezőbe

Számos kifestőink között rengeteg témájú és stílusú kép található, például olyanok is, amelyek igazán fel tudják dobni az étkezőnket.

Milyen számfestőket ajánlunk?


A klasszikus képek szerelmeseinek egy csendéletet ábrázoló számfestőt:


A modernebb stílus kedvelőinek fiatalosabb számos kifestőt:


Aki pedig imádja a tésztákat, az ilyen számozott kifestőt is válaszhat:Válogass tematikus számfejtőinkből, és fesd meg kedvenc gasztro képedet!