Magyar gyártású, választható méretű, prémium számfestők! Gyors szállítás, biztonságos fizetés!

Kérdésed van? info@szamfesto.hu vagy +36 70 857 34 57 Munkanapon: 8-16

Gyakran ismételt kérdések

Mi a számfestés?

Hogyan működik a számok szerinti festés?

A számfestés – sokan úgy ismerik, mint festés számok szerint – egy olyan rendszert jelent, amelyben egy adott képet alakzatokra osztottak, és ahol minden alakzatot egy adott színnek megfelelő számmal jelöltek. Magyarán, egy számfestő készletben a festővászonra előrenyomott számok találhatók, amelyek jelzik a festőnek, hogy mely szín alkalmazásával kell kifesteni egy adott alakzatot. Mi a számfestés?

Mit takar a "számfestés"?

A számfestés a múlt századra, egészen pontosan az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor is térhódításra indult egy új képzőművészeti stílus, amelynek az a lényege, hogy a művész a festővásznon előre megszámozott alakzatokba viszi fel a számok által jelzett színt.

Mennyire nehéz a számfestés?

Semennyire, ugyanis a számfestéshez nem kell semmilyen festészeti ismeret. Webáruházunkban minden igénynek – kezdőknek és haladóknak – megfelelő számfestő készletet megtalál. Ha most kezdesz bele a számfestésbe, azt tanácsoljuk, hogy keress kezdőknek szóló számos kifestőt, és lépésről lépésre haladj a bonyolultabb szintek felé.

A számfestéssel meg lehet tanulni festeni?

Igen! Számok mentén festeni egy könnyed tevékenység kicsiknek és nagyoknak, ráadásul nagyszerű módja ahhoz, hogy fejlessze az egyén művészi készségeit: koncentráció, árnyékolási technikák, kreatív irányítás és precizitás, érzékelés. Persze, ettől még senkiből nem lesz Van Gogh vagy Picasso!

Mit tegyek, ha a festék nem fedi el jól a számokat a festővásznon?

A minőségi akrilfestékeknek köszönhetően, a legtöbb szín egy rétegben teljesen elfedi a számokat, azonban előfordulhat, hogy néhány világos szín esetében két rétegre is szükség lehet a kívánt hatás eléréséhez.

Miként keverjem ki a színeket a számfestő készletben?

Nem szükséges színeket kevergetned! A számfestő csomag előre kikevert színekkel érkezik. A készletben minden szükséges színt illetve színárnyalatot meg fogsz találni.

A számfestők be vannak keretezve?

A számfestő készleteink alapjáraton keret nélkül érkeznek. Amennyiben szeretnél díszkeretet is vásárolni a számfestőhöz, úgy rendeléskor bizonyosodj meg róla, hogy keretet is választottál! Amíg gyakorlási célból vásárolsz számfestőket, addig nem annyira fontos, hogy be legyen keretezve. Ellenben, ha saját fotós számfestőt szeretnél rendelni magadnak vagy ajándékba, akkor már célszerű valamilyen szép díszkeretet is rendelni a számfestőhöz, hogy könnyedén ki tudd rakni az otthonod falára.

Hány éves kortól ajánlott a számfestés?

A számfestés ajánlott a kisebbeknek is, hiszen leköti a figyelmüket, serkenti és fejleszti a gyerekek kreativitását! Hat-hét éves kortól már bátran el lehet kezdeni a számfestést, persze megfelelő szülői felügyelet mellett. A Számfestő.hu kínálatában számos gyerekeknek szóló készlet található.

 

Személyre szabott számfestés

Mi az a személyre szabott számfestő?

A Számfestő webáruházban rendelhetsz egyedi, általad feltöltött kép alapján elkészített számfestőket. Elképesztően könnyű személyre szabott kifestőt vásárolni: tölts fel egy gyönyörű fotót, és mi egy fantasztikus egyedi számfestőt gyártunk neked. Bizonyosodj meg arról, hogy a fotó megfelel a minőségi paramétereknek, továbbá ne feledd, hogy miután a feltöltött képet átalakítjuk számfestő mintává, az kevésbé lesz részletes, mint az eredeti fotó.

Saját fotóval is rendelhetek számfestőt?

Igen. Ehhez tölts fel egy neked kedves fotót – családi eseményről, baráti összejövetelről, vagy emlékezetes kirándulásról –, és mi egy fantasztikus egyedi számfestőt csinálunk neked.

Milyen fotót tölthetek fel?

Bármilyen fényképet feltölthetsz, de tudd, hogy ahhoz, hogy garantálni tudjuk a kiváló minőséget, célszerű legalább 1000px magasságú és szélességű képet feltölteni.

Vedd figyelembe, hogy érdemes olyan fotót választani, amelynek a háttere nem túl részletgazdag és rendetlen. Válassz kevesebb arcot tartalmazó fotókat nagyobb képhűség végett. Egy családi fotó esetén kerüld, hogy 4-5 embernél többen szerepeljenek rajta. A legszebb eredményt a jó minőségű, közeli, jó fényviszonyokban készölt képek adják. Kérjük, ne feledd, hogy az egyedi számfestő gyártása során, a feltöltött fotót átalakítjuk számfestő mintává, aminek következtében az kevésbé lesz részletes, mint az eredeti fotó.

Feltölthetek egy interneten talált képet is?

Igen! Kereshetsz Google-ben, híroldalakon, lényegében bármilyen weboldalról lementheted a kiszemelt fotót.

Milyen vászon méretet válasszak?

A képarány a fénykép szélességének és magasságának aránya. Ezért álló festővászonhoz (képkerethez) válassz álló fényképet, magyarán a beküldött képnek ugyanolyan vagy hasonló képarányúnak kell lennie, mint a kiválasztott vászonnak.

Mit tartalmaz a számfestő készlet?

Számfestő készleteink a festéshez szükséges összes tartozékot tartalmazzák: a festővásznat, festékeket, ecseteket és a referenciaképet is. A csomag kézhezvétele után azonnal neki láthatsz a festésnek!

Mennyi idő egy számfestőt megfesténi?

A számfestés mindenkinek mást és mást jelent időben. Egy festmény megfestése függ attól is, hogy milyen vászonméretet választottál, ahogy attól is, hogy az első vagy a sokadik képedet készíted el. Amennyiben kezdő számfestő vagy, úgy javasolni tudjuk, hogy könnyebb, részletszegény képekkel kezd, amit rövidebb idő alatt tudsz majd megfesteni.

Mennyi idő alatt szárad meg a festék?

A készletben található festékek vízbázisú akrilfestékek, így a száradás gyors, a felvitt festékréteg vastagságától függően 10-15 perc alatt szárad meg.

Meg kell tisztítani az ecsetet, amikor színt váltok?

Igen! Az ecset tisztítása javasolt minden színváltáskor, illetve a festés befejezése után is.

 

Szállítás és fizetés a webáruházban

Mennyi időn belül kapom meg a megrendelt számfestő készletet?

A gyártási és szállítási idő a megrendelt képtől függően jelenleg átlagosan 2-5 munkanap. A megnövekedett forgalom okán a szállítási idő ünnepek alatt 5-7 munkanap is lehet. Mindig tájékozódj a Szállítási információk oldalon.

Külföldre is szállítanak?

Nem. Jelenleg kizárólag Magyarországra szállítunk.

Van lehetőség személyes átvételre?

Nem. Jelenleg kizárólag házhozszállítással rendelhetőek a képeink

Van-e lehetőségem adatmódosításra, képcserére?

A rendeléstől számított 8 órán belül van rá lehetőség.

Hogyan tudom kifizetni a terméket? (Milyen fizetési módok vannak)

Jelenleg lehetőség van bankkártyával (SimplePay) fizetni a weboldalon, illetve utánvéttel is kiegyenlíthető a rendelés összege.

Van-e lehetőségem utánvétre?

Igen, a csomag átvételekor a futárnál is van lehetőség fizetni készpénzzel vagy bankkártyával.

Van-e lehetőségem személyesen meglátogatni üzletüket?

Jelenleg csak online árusítunk.

Milyen szállítási módok állnak rendelkezésemre?

Jelenleg csak futárszolgálatokkal, házhozszállítással dolgozunk, de tervezzük a csomagpontok bevezetését is a jövőben.

Hogyan tudom felhasználni az ajándékutalványt, hogyan kapom meg az ajándékutalványt?

Az ajándékutalványt a vásárlástól számított 1 munkanapon belül küldjük emailben a hozzá tartozó kuponkóddal együtt. A kuponkódot a szállítási cím megadásakor tudja beírni.

Hogyan tudom törölni a kosáremlékeztető emailt?

Az emailben van egy Leiratkozás (unsubscribe) gomb, ezzel elkerülhetjük a további emlékeztetőket.

Lehet-e árut cserélni, vagy van-e visszavétel?

Árucserére nincs lehetőség, a kézhezvételtõl számítva 14 napon belül van lehetőség elállni a vásárlástól, ha a termék még nincs használva, és csak akkor, ha nem egyedi, saját fotós termék.

Külföldre is szállítanak?

Jelenleg nem.

További kérdéseikkel kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeken: https://szamfesto.hu/pages/kapcsolat