Magyar gyártású, választható méretű, prémium számfestők! Gyors szállítás, biztonságos fizetés!

Kérdésed van? info@szamfesto.hu vagy +36 70 651 94 85 Munkanapon: 8-16

Mi a számfestés?

A számozott kifestők használata soha nem volt egyszerűbb és szórakoztatóbb! A számfestést bárki kipróbálhatja, az is aki nem rendelkezik szakirányú képzéssel, csupán ki szeretné próbálni magát. Nem kell hozzá különösebb tehetség, és tuti nem kell festőművészt alkalmazni, hogy oktatást tartson a festészet alapjairól.

A számfestő készlet tartalma 

Egy számfestő készlet lényege, hogy a festővászonra előrenyomott számok találhatók, amelyek jelzik a festeni kívánt színt. Ebből kifolyólag a festőnek csupán annyi dolga van, hogy az útmutatóban leírt instrukciókat követve vigye fel a megjelölt színeket a vászonra és haladjon saját ritmusa szerint. Persze a számfestéssel még senkiből nem lett Picasso, de arra alkalmas lehet, hogy egy életre szóló emléket alkothasson az ember a saját két kezével!

Sok száz számozott kifestő megtalálható a Szamfesto.hu hobbi webáruház kínálatában, ezek mind magyarországi üzemünkben készülnek. A festővászonra előrenyomott számokat követve bárki megfestheti kedvenc képeit, megörökítheti emlékeit egy remek házi készítésű festmény formájában. Ehhez, számfestő készleteink minden szükséges tartozékot tartalmaznak: a festővásznat, festékeket, ecseteket és a referenciaképet is.

Őn tudta, hogy a hobbi számfestés – más néven festés számok szerint – bekerült A világ 100 legjobb hobbija listájára is?

Egyedi számfestő saját fotó alapján!

A számfestő webáruházunk található előre elkészített készletek mellett, lehetősége van feltölteni egy Önnek kedves fotót családi összejövetelről vagy egy szép nyaralásról, és mi legyártjuk Önnek egyedi számfestőjét, aminek segítségével garantáltan egyedülálló festményt fog megfesteni.

Számfestő, számfestés bármilyen képről

Elza vagy Superman, Mici mackó vagy esetleg Disney rajzfilm figurák? Netán látott az interneten egy Önnek tetsző képet, amit szeretne megfesteni? Semmi akadálya! Válassza a "Számfestő saját fotó alapján" és töltsön fel egy tetszőleges képet – mindegy hol találta, honnan töltötte le –, és mi elkészítjük a számfestő készletet. Kérjük, hogy bármilyen képet is talál, győződjön meg róla, hogy megfelelő a minősége!