Magyar gyártású, választható méretű, prémium számfestők! Gyors szállítás, biztonságos fizetés!

Kérdésed van? info@szamfesto.hu vagy +36 70 857 34 57 Munkanapon: 8-16

Útmutató: gyémántfestő

Mi van a gyémántfestő-készletben?

A csomag kibontása után azonnal használható: mindent megtalálsz benne, ami a kép elkészítéséhez szükséges:

  • Előnyomott nagy felbontású környezetkímélő poliészter vászon öntapadós réteggel és lehúzható védőfóliával
  • Akril színkódolt gyémántok 80%-al nagyobb fénnyel
  • Prémium szortírozó tálca - tál a köveknek
  • Prémium applikátor - speciális „gyémánt tollacska”
  • Szilikon lapocska - a tollat időnként bele kell nyomni, hogy rátapadjanak a kövek)
  • Gyémántfestő viasz
  • Lépésről-lépésre útmutató, képekkel
  • A választott kép

Mi a gyémántfestés, és miért kell kipróbálnod?

A gyémántfestőn számok, valamint betűk jelzik azt, hogy a kis színes köveket hová illesszük és hogyan keltsük életre kedvenc képünket. Az eredmény egy gyönyörű, kézzel készített gyémántfestmény lesz.

Gyémántfestés a legjobb és legújabb hobbi. Csakúgy, mint a számfestő a gyémántfestő is számos mentális, érzelmi és szellemi egészségügyi előnnyel jár. A gyémántfestés stresszmentes tevékenység, és lehetővé teszi az elméd számára a szükséges kikapcsolódást. De a gyémántfestésnek más előnyei is vannak...

gyémántfestés
A gyémántfestő más elnevezései: diamond painting, diamondpainting, gyémántszemes kirakó, gyémántkifestő, gyémántkirakó, gyémánt festő.

A gyémántfestés csökkenti a stresszt és a szorongást. Elfoglaltak vagyunk: család, munka, home-office, iskola, ez azonban néha megterhelő lehet. A gyémántfestés lehetővé teszi számunkra, hogy hátradőljünk és kikapcsolódjunk. Akár egyedül vagy csoportban is, a stressz elmúlik. Csakúgy, mint a meditáció vagy a jóga, a gyémántfestés is lehetővé teszi számunkra, hogy kikapcsoljuk az agyunkat és csak egy egyszerű dologra koncentráljunk. Ez ez ami valóban megszünteti a szorongást.

A gyémántfestés fejleszti a kreativitást. A gyémántfestés serkenti az agy jobb agyféltekéjét is, amely a kreativitással társul. Mindenkinek szüksége van valamilyen formájú kreatív tevékenységre, mivel ez a stresszoldás legjobb módja. A gyémántfestés könnyedén követhető mintákkal segít lenyűgöző műalkotások készítésében, még akkor is, ha nem vagy tehetséges művész.

A gyémántszemes kirakó szettek minden alapanyagot és eszközt tartalmaznak a kép elkészítéséhez, amely végül otthonunk dísze lehet.

Aranyos Cicák - gyémántfestő készlet

 

FIGYELEM!
A termékekből sok helyen árulnak rossz, silány minőséget! Mi Magyarországon működő számfestő és gyémántfestő gyár vagyunk. A minőséget, a biztonságot és a szállítási határidőket garantáljuk!
Gyerekek csak felnőtt felügyeletével használják!