Magyar gyártású, választható méretű, prémium számfestők! Gyors szállítás, biztonságos fizetés!

Kérdésed van? info@szamfesto.hu vagy +36 70 651 94 85 Munkanapon: 8-16

Útmutató: számfestő

Mit tartalmaz a számfestő készlet?

A számfestő-csomag minden olyan eszközt tartalmaz, ami szükséges a festéshez:

  • számozott, akril alapú festékkészlet
  • egy minőségi vászon az előre felszámozott rajzzal
  • megfelelő mennyiségű, a festménynek megfelelő színű számozott festék (akril)
  • 3 darab ecset (kicsi, közepes, nagy)
  • akasztós készlet, amely 2 csavart és 2 kis kampót tartalmaz.
  • egy könnyen követhető használati útmutató a számozott kifestőhöz
A számfestő készlet tartalma

Nem vagy festőművész? Semmi baj, határozottan azzá válhatsz a számos festéssel. A készletben lévő festővászon számozott mezőkkel van nyomtatva, amelyek jelzik a festendő színt, így a számfestő kifestése egyszerű és szórakoztató tevékenység. Vágj bele az alkotói munkába!

Festés számok alapján: madár

Ajándékozz számozott kifestőt! Kreatív, izgalmas, könnyed szabadidős program lehet szeretteid számára, amennyiben ajándékba szeretnéd adni. Egyaránt ajándékozható gyerekeknek és felnőtteknek. Az így elkészült otthoni műalkotást mindenki bekeretezheti és felakaszthatja a hálószobába, nappaliba, étkezőbe, irodába, bárba, kirakatba vagy bárhová ahol tetszik. Akár személyre szabottan, egyedi képpel, fénykép alapján is rendelheted.

A számfestő, számfestés más megnevezései: számozott kifestő, szám kifestő, számos festés, festés számok alapján, számos kifestő, number painting, painting by numbers.

A számos kifestő kifestése

Egyéni vagy csoportos időtöltés: Egyaránt tudjuk ajánlani azoknak akik egyedül, csendben szeretnek alkotni és elmerülni a kreatív számfestészetben. Persze, azok is szórakoztató időtöltésnek találhatják majd, akik társas programra vágynak és barátaik társaságában szeretnének megfesteni egy-egy szép képet.

Tudtad, hogy az alkotás enyhíti a stresszt? Az olyan kreatív tevékenységek, mint a festészet, rajzolás és fotózás mind-mind pihentetőleg hatnak az elmére. Válassz egy hozzád illő számos kifestőt, színezd és alkoss egy izgalmas képet!

Rendelj egyedi számfestő képet

Fess meg egy egyedi számozott festményt saját fotó alapján. A több száz számfestő kép mellett, lehetőséged van feltölteni saját képet. Ez lehet egy kedvenc fotó a nyaralásról, kutyusodról vagy kiscicádról, egy szép családi emlékről, vagy bármiről, amit meg szeretnél festeni. A feltöltött kép alapján mi elkészítjük neked a saját számfestődet. Ebből kifolyólag a személyre szabott számfestő ajándéknak is szánhatod születésnapra, karácsonyra vagy sok más alkalomra. 

FIGYELEM!

A termékekből sok helyen forgalmaznak rossz, silány minőséget! A szamfesto.hu webáruház kizárólag magyarországi számfestő gyárunkban készült minőségi számfestő készleteket forgalmaz. Kérjük, figyeljen, hogy gyerekek csak felnőtt felügyelete mellett használják!

Számozott kifestő kifestése